معرفی انواع حساب پی پال
آنچه در این مقاله مطالعه خواهید کرد . مدت زمان مطالعه 7 دقیقه
حساب پی پال “PayPal” یک سرویس پرداخت آنلاین است که امکان انجام تراکنشهای مالی از طریق اینترنت را فراهم میکند. این سرویس به کاربران اجازه میدهد تا به راحتی پول بفرستند و دریافت کنند، فروشگاههای اینترنتی معروفی از جمله eBay و Aliexpress از طریق این درگاه از مشتریان خود پول میگیرند. با افتتاح حساب پی پال میتوانید کارت اعتباری، حساب بانکی یا حساب PayPal خود را به حساب کاربری متصل کنید تا بتوانید به راحتی پرداختهای آنلاین را انجام دهید. حساب PayPal امکانات مختلفی همچون گزارشات تراکنشها، حفاظت از اطلاعات شخصی و مالی، امکان انتقال پول به حساب بانکی و موارد دیگر را به کاربران ارائه میدهد. اگر قصد افتتاح انواع حساب پی پال را دارید حتما این مقاله از تهرانیکس را تا انتها دنبال کنید تا شما را با انواع حسابها آشنا کنیم.
انواع حساب پی پال
حساب پی پال “PayPal” را کاربران میتوان در سه نوع مختلف بر حسب نیاز خود افتتاح کنند، بسته به نیازها و اهداف شخصی یا کسبوکار خود ممکن است نوع حساب PayPal مناسب برای شما متفاوت باشد. افتتاح حساب پی پال مناسب میتواند باعث استفاده بهتر از این حساب ارزی بین المللی شود، کارمزد برای تمامی حسابهای پی پال به یک شکل محاسبه شده و تمامی حسابها به نوع بالاتر قابل ارتقا هستند. مهمترین مزیتهای استفاده از حساب PayPal شامل سرعت و سهولت در انجام تراکنشهای مالی، امنیت بالا و امکان استفاده از آن برای انواع پرداخت ارزی است. انواع حساب پی پال عبارتند از:
1. حساب پرسونال (Personal Account):
این نوع حساب به کاربران عادی اجازه میدهد تا تراکنش مالی عادی انجام دهند، این حساب تایپهای پرداخت مختلفی دارد. با این حساب میتوانید از خدمات پایه PayPal همچون خرید و فروش آنلاین استفاده کنید. از جمله مهمترین کاربردهای حساب پرسونال میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ارسال و دریافت پول به صورت رایگان بین افراد.
- خرید کالاها و خدمات آنلاین از فروشگاههای مختلف؛
- پرداخت برای کالاها یا خدماتی که از طریق اینترنت ارائه میشوند.
2. حساب تجاری (Business Account):
این حساب برای کسب و کارها و فروشندگان مناسب است. این نوع حساب امکانات بیشتری نسبت به حساب شخصی دارد از جمله امکانات مدیریت گزارشات مالی گستردهتر، قابلیت ایجاد دکمههای پرداخت و امکانات دیگر برای اجرای کسب و کار آنلاین است. امکان دریافت پول از مشتریان فروشگاه آنلاین یا کسب و کار شخصی که اکانت پی پال ندارند از جمله مزیتهای حساب بیزینسی پی پال است. پرداخت و شارژ حساب پی پال تجاری بسیار آسان است و این نوع حساب پی پال کاربردهای مختلفی از جمله موارد زیر دارد:
- فعالیتهای تجاری و فروش کالا یا خدمات آنلاین؛
- پذیرش پرداختهای آنلاین از مشتریان؛
- ایجاد دکمههای پرداخت برای سایتها یا فروشگاههای اینترنتی؛
- دسترسی به گزارشات مالی جامع و ابزارهای مدیریتی برای کسبوکارها.
3. حساب پریمیر (Premier):
این نوع حساب به کاربرانی که به عنوان فرد حقوقی یا کسب و کار کوچک فعالیت میکنند، امکاناتی بیشتر از حساب شخصی میدهد این امکانات شامل انواع گزارشات مالی و امکانات مدیریتی پیشرفتهتر است. امکان دریافت کارت اعتباری، کارت بانکی و حساب بانکی از دیگر مزیتهای حساب پی پال پریمیر محسوب میشود. از جمله مزیتهای افتتاح حساب پی پال پریمیر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ارائه خدمات حقوقی یا مشاوره اینترنتی به مشتریان؛
- فعالیت به عنوان فرد حقوقی و دریافت پرداختهای مرتبط با این فعالیت؛
- مدیریت مالی پیچیدهتر و گزارشهای مالی جامعتر.
تفاوت حساب پی پال بیزینس (Business) با شخصی (Personal)
حساب پی پال بیزینس (Business) با شخصی (Personal) تفاوتهای زیادی با هم دارند و کاربرد این دو نوع حساب با یکدیگر یکسان نیست. اصلیترین تفاوتهای حساب پیپال بیزینس و شخصی عبارتند از:
حساب شخصی (Personal Account):
- برای افراد عادی: حساب پرسونال یا شخصی پی پال برای افرادی است که قصد دارند برای تراکنشهای ساده و کم هزینه روزمره از حساب ارزی بین المللی استفاده کنند.
- ارسال و دریافت پول: این نوع حساب به کاربران اجازه میدهد به صورت رایگان پول ارسال و دریافت کنند.
- مناسب برای خریدهای آنلاین: میتوانید از حساب پرسونال برای خرید کالاها و خدمات آنلاین استفاده کنید.
حساب تجاری (Business Account):
- برای کسبوکارها و تاجران: حساب Business به تاجران و صاحبان کسب و کار امکانات گستردهتری ارائه میدهد.
- پذیرش پرداختهای آنلاین: میتوانید پرداختهای آنلاین از مشتریان را با استفاده از حساب Business دریافت کنید. حساب تجاری پی پال برای کسب و کارها امکانات ویژهای همچون ایجاد صفحه
- پرداخت با نام و لوگوی شرکت، قابلیت صدور فاکتور و گزارش تراکنشهای مالی را هم میدهد.
- امکانات مالی و گزارشهای جامع: این نوع حساب دسترسی به امکانات مالی پیشرفتهتری از جمله گزارشهای مالی جامع و ابزارهای مدیریتی برای کسبوکارها فراهم میکند.
- قابلیتهای تجاری گستردهتر: برای فعالیتهای تجاری و کسبوکارهای بزرگتر امکانات بیشتری را ارائه میدهد. دسترسی به بیش از 200 نفر برای استفاده از حساب و قابلیتهای پرداخت و دریافت
- پول گستردهتر از جمله امکانات تجاری این حساب و تفاوت آن پی پال شخصی است.
مقایسه حساب های Business و Premier در پی پال
کسانی که فروشگاه یا بیزینس آنلاین داشته و برای تراکنشهای ارزی نیاز به یک حساب بانکی دارند، باید برای افتتاح حساب پی پال بیزینسی و یا پریمیر اقدام کنند. این دو نوع حساب معمولا با هدف دریافت پول از مشتریان کسب و کارها افتتاح میشود و در برخی کشورها از صاحبان این حسابها مالیات هم میگیرند. امکانات بیشتر در مقایسه با حسابهای پرسونال از جمله مزیتهای استفاده از حساب بیزینس و پریمیر است، به لحاظ امکانات مالی و گزارشها حسابهای بیزینسی در مقایسه با حساب پی پال پریمیر امکانات بیشتری در اختیار مشتریان خود قرار میدهند.
بیشتر بخوانید: چرا باید حساب پی پال خود را وریفای کنیم؟
نکات ساخت انواع حساب در پی پال در ایران
پی پال یک شرکت بسیار معروف آمریکایی است که به دلیل شرایط تحریمی ایران، کاربران از داخل کشورمان اجازه افتتاح حساب در این شرکت را ندارند. بهصورت کلی دسترسی به سایت پی پال برای افتتاح انواع حساب با آی پی ایران امکان پذیر نیست، برای هر نوع حساب PayPal اگر ایرانی بودن کاربر مشخص شود، حساب وی در کوتاهترین زمان ممکن مسدود خواهد شد، به همین دلیل رعایت برخی نکات در زمان افتتاح حساب پی پال و یا پرداخت و شارژ حساب پی پال بسیار مهم است، این موارد عبارتند از:
1. استفاده از IP غیر ایرانی: حتما برای ایجاد حساب PayPal و استفاده از آن از IP ثابت اختصاصی غیر ایرانی استفاده کنید.
2. استفاده از VPS با IP غیر ایرانی: بهترین راه برای اطمینان از داشتن IP ثابت اختصاصی غیر ایرانی، استفاده از سرویسهای سرور مجازی (VPS) با IP کشور دیگری است که در اطلاعات حساب PayPal خود وارد کردهاید.
3. اجتناب از استفاده از VPN ها: از VPN های رایگان که تغییر آی پی زیادی دارند برای دسترسی به PayPal استفاده نکنید، زیرا این شبکهها ممکن است به دلیل گستردگی استفاده به مشکلات امنیتی برخورد کنند و باعث مسدود شدن حساب کاربری شما شوند.
4. انتخاب کشور محل سکونت به دقت: هنگام ایجاد حساب پی پال کشور محل سکونت خود را با دقت انتخاب کنید، معمولا کاربران کشورهایی همچون هند را برای وریفای کردن حساب انتخاب مینمایند.
5. وریفای حساب با مسترکارت: میتوانید برای وریفای کردن حساب PayPal خود از مسترکارت استفاده کنید، این اقدام به شما اجازه استفاده از امکانات پیشرفتهتر پی پال را میدهد.
سخن پایانی
حسابهای پیپال یکی از محبوبترین روشهای تراکنش ارزی آنلاین در سراسر جهان است، این سیستم ارائهدهنده خدمات مالی آنلاین و امکانات متعددی برای کاربرانش فراهم میکند. اینکه کدام نوع از حسابهای پیپال برای شما مناسب است، یکی از سوالاتی است که در این مقاله با معرفی هر سه نوع حساب پی پال به آن پاسخ دادیم. قبل از انتخاب نوع حساب بهتر است مطالعه کافی در این زمینه انجام دهید، همچنین در نظر داشته باشید که شرایط و ویژگیهای حسابهای پیپال در طول زمان تغییر میکند و برای اطلاع از جدیدترین شرایط افتتاح حساب پی پال باید به سایت معتبری همچون تهرانیکس مراجعه کنید. در سایت تهرانیکس امکان ساخت حساب پی پال، پرداخت و شارژ پی پال و همچنین رفع لیمیت حساب پی پال فراهم شده است و کاربران فقط کافیست که سفارش خود را ثبت کنند تا در سریعترین زمان ممکن کارشناسان ما درخواست شما را انجام دهند.